Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Novinky v aplikaci E-konzultant

Novinky v aplikaci E-konzultant

Spolu s vývojem internetu se vyvíjejí i komunikační technologie a způsoby oslovování lidí na internetu. Neustále přidáváme do E-konzultanta nové funkce a letošní rok je pro nás rokem inovací. Pojďte se podívat na to, jaké novinky již máte na Vašem webu k dispozici.

1. Nové šablony

Trendy webů se neustále vyvíjejí a s nimi se vyvíjí i aplikace E-konzultant. Do administrace jsme tedy přidali nové šablony 12 a 13. Tyto šablony jsou bezpochyby modernější a můžete se na ně jednoduše přepnout bez toho, aniž byste přišli o obsah webu. Díky tomu, že máte možnost si na Váš web nahrát fotku s průhledným pozadím, bude Váš web vypadat ještě lépe! Jak taková šablona vypadá, si můžete prohlédnout tady: http://petrukazkovy.e-konzultant.cz/

2. Tři úvodní e-maily

Doručitelnost tří úvodních e-mailů bohužel neustále klesala, protože text těchto e-mailů si většina uživatelů neupravovala a rozesílala je v původním znění. To vedlo k tomu, že velké e-mailové servery tyto e-maily směřovaly buď do složky “hromadné” nebo “spam”. Proto jsme vypnuli automatické odesílání tří úvodních e-mailů. Nyní máte dva způsoby, jak vyřešit, aby se Vám tohle nestávalo. Buď si tyto úvodní zprávy upravíte podle sebe, anebo se tím nebudete zaobírat a nebudete tyto zprávy rozesílat vůbec. My jsme šli naproti tomu, abychom Vám šetřili čas a zároveň zvýšili doručitelnost, a tak jsme změnili defaultní nastavení tak, že se nově přidaným kontaktům budou rozesílat nové články. V administraci si to můžete samozřejmě kdykoliv změnit.

3. Nová kalkulačka

Do sekce „kalkulačky“ nedávno přibyla nová kalkulačka pro výpočet splátky úvěru. Věříme, že bude pro Vaše klienty přínosná.

4. Stránka nemovitosti

Stále více finančních poradců se při své činnosti zabývá i prodejem nemovitostí. Díky aplikaci E-konzultant se můžete odlišit od konkurence a nabídnout svým klientům jedinečný argument, proč při prodeji nemovitosti zvolit právě Vás. Můžete jim totiž vytvořit vlastní stránku pro jejich nemovitost. A zabere Vám to méně, než 5 minut. Jak taková stránka vypadá? www.dumzalezlice.cz

5. Widget sociálních sítí

Widget sociálních sítí Vám umožňuje nejsnadnější cestou dostat webové návštěvníky na Vaše sociální sítě. Widget jako takový již nejspíš z E-konzultanta znáte. Dříve se ale musel nastavovat zvlášť. Teď stačí jenom vyplnit údaje v administraci a widget se Vám sám nastaví.

6. Pop-up

Pop-up neboli vyskakovací okno má nyní i novou, uživatelsky přívětivější grafiku. Navíc se dá přesně nastavit, kdy se bude na webu zobrazovat. Také si můžete nastavit, jakou z těchto dvou věcí ve vyskakovacím okně nabídnete – stažení e-booku nebo rovnou přihlášení k odběru novinek.

Moc se těšíme, až uvidíme, jak jste tyto novinky využili v praxi. Věříme, že Vám používání E-konzultanta ještě více zefektivní.

 

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)