Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Chytří vydělávají s Chytrým webem poradce. Za 6 kliknutí bude sloužit i vám

Chytří vydělávají s Chytrým webem poradce. Za 6 kliknutí bude sloužit i vám

Odbornost, prestiž, serióznost

Stát se finančním poradcem není náročné. Ale stát se vyhledávaným a doporučovaným finančním poradcem se širokou klientskou základnou je cíl více než ambiciózní. Uspět mohou jen ti, kteří budou pracovat na odborném vzdělávání, zachovají si pro-klientský přístup za všech okolností (často bez ohledu na výši získané provize) a přesvědčí současné i budoucí klienty o tom, že se s nejvyšší pečlivostí starají o jejich potřeby.

Široká veřejnost má o náplni práce finančních poradců zkreslené představy, proto je zapotřebí využít co nejvíce nástrojů k vybudování seriózního image. V tom vám pomůže kvalitně zpracovaná webová prezentace.

Jste jedineční, stejně jako Chytrý web poradce

Pracovali jste na odbornosti a toužíte uspět. Chcete být těmi, kteří mají plný diář a na schůzkách dokážete klientům najít řešení i v případě, že jsou ve svízelné situaci. Získání atraktivního počtu klientů může být úkolem i na několik let a jistě nechcete čekat tak dlouhou dobu. Proto je tu unikátní aplikace, Chytrý web poradce. Vytvoříte profesionální prezentaci, poukážete na výhody spolupráce s vámi, představíte vlastní úspěchy.

Chytrý web poradce bude částečně pracovat za vás a pomůže vám získat nové klienty i udržet aktivní komunikaci s klienty stávajícími. Dostane vás mezi špičku, nebudete tvář beze jména v kavárně se složkou dokumentů.

Jste profesionál, mluví za vás odbornost a precizně zpracovaná webová prezentace.


„Díky Chytrému webu se na mě každý týden obrátí dva až tři lidi. Kromě nových obchodů mi vlastní web zvyšuje prestiž a pomáhá se servisem"

Josef Šimon
www.josefsimon.cz


Proč se stát Chytrým poradcem

Chytrý web poradce vytvoříte snadno, získáte moderní vzhled stránek, které vystupují pod vaší doménou a vaším emailem. Ke stránkám získáváte pravidelně nové články spolu s bohatým archivem. Ty poradci využívají k informování klientů o novinkách na finančních trzích, slouží jim jako prezentace na sociálních sítích a samozřejmě pomáhají získat nové kontakty. Webové stránky mají jednoduchou administraci, vše zvládnete i bez znalostí z IT oboru. Vzhled webu si můžete přizpůsobit podle vlastních preferencí, automaticky získáváte propojení na sociální sítě.

Velmi atraktivní a klienty vyhledávaná je funkce hypoteční kalkulačky nebo odborně zpracovaných E-booků o které klienti mají vždy zájem. Jednoduchou formou narůstá adresář vašich kontaktů, s potencionálními i stávajícími klienty můžete komunikovat přes messenger implementovaný na vašich stránkách.

Proč neváhat a být Chytrým poradcem:

  • Vlastní doména, vlastní email, moderní www stránky s jednoduchou administrací.
  • E-mailing a automatická komunikace se skupinami klientů z adresáře.
  • Získávání nových kontaktů, budování seriózního image u stávajících klientů.
  • Automatické propojení se sociálními sítěmi, chat na stránce a technická podpora.
  • Kalendář pro online objednání termínu schůzky.

„Bez Chytrého webu poradce si už finanční poradenství nedokážu představit. Díky němu jsem neustále v hlavách všech stávajících i potenciálních klientů. Toto byla nejlepší investice do mého podnikání. Vřele doporučuji"

Ondřej Veszelei
www.ondrejveszelei.cz


Jak Chytrý web poradce konkrétně pomáhá

Řada finančních poradců váhala, zda je Chytrý web poradce tím pravým. Z referencí spokojených uživatelů mezi finančními poradci je patrné, že si nejvíce cení toho, že Chytrý web poradce pracuje částečně za ně. Například pravidelné rozesílání článků pomohlo už k získání nespočtu nových kontaktů na jejichž konci stálo sjednání životního pojištění, hypotečního úvěru, nákup komodit nebo majetkového pojištění. Chytrý web poradce vnímají jako nejlepší investici pro podnikání v takto náročném oboru.

Nechte Chytrý web poradce, aby vás přesvědčil

O výhodách vlastní webové prezentace se můžete přesvědčit zcela bez rizika. Chytrý web poradce získáte na 30 dní zdarma, můžete se seznámit s nabídkou služeb a jistě vás přesvědčí o tom, že je dobrým pomocníkem a společníkem na cestě k vyšším ziskům. Jen několik kliknutí vás dělí od získávání nových klientů a od profesionální prezentace v online světě.

Vyzkoušejte Chytrý web poradce na 30 dní zdarma

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)