Ochrana osobních údajů

Provozovatelem portálu www.e-konzultant.cz je společnost Pireus s.r.o., se sídlem Martinická 987/3, 197 00 Praha 9, IČ: 64830900, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00033429.
Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

Jak s osobními údaji nakládáme

Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu Pireus s.r.o.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedoupuštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu pireus@pireus.cz

Už jenom pár kliků vás dělí od spuštění vlastního webu.
Vyplňte údaje o sobě a užívejte si 30 denní testovací období zdarma.